oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Actualització del CPD finalitzada, per fi!

Reading time: 2 – 4 minutes

Dissabte vaig acabar de montar el nou hardware del firewall del meu CPD. Amb una caixa que almenys té 10anys, una placa de PII a 233Mhz de l’any 1996, dos DIMMs de 128Mb a 133Mhz i un HD de 6’4Gb vaig montar el meu nou firewall que de nou en nou ja té una tonelada de pols 😉 per cert, i 4 targetes de xarxa,eh! 😉 3xRTL8139 i 1xNE2000 de 10Mbps…hi hi hi! sembla de ‘xiste’.

Pel que fa al que vaig actualitzar fa uns dies ho teniu aquí: Update al CPD el que no hi ha en aquest post són gaire fotitos de les millores:

Per fi he passat els cables de sota la meva taula com deu mana, amb regletes i d’altres similars, ara ja no fa tan de fastig:

cables.jpg

El KVM (switch de CPUs) finalment l’he montat a una pota de la taula així guanyo espai i netedat sobre la mateixa:

kvm.jpg

La torre de CDs també l’he posat a terra, amb unes rodetes que vaig comprar a cablematic i així tinc la taula de la Daphne i la meva més “despejades”:

torre-cds.jpg

Seguin amb la torre de CDs, degut a alguns problemes que tenia amb les tirades de cables USB i he posat un parell de HUBs i he millorat tot el conexionat de la mateixa:

hubs-usb.jpg
connexions-usb.jpg

Vista general de l’habitació després de millorar el CPD i abans de posar la pantalla plana:

vista-v1.jpg

Si encara voleu més fotos podeu anar a l’album de fotos.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo