oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Avui faig dos anys!!!

Reading time: 1 – 2 minutes

Segur que tots sabeu que tinc dos aniversaris i pels que no ho sapiguen us ho dic ara. Des de fa un parell d’anys tinc dos aniversaris un el dia 7 de maig i l’altre el dia 9. De fet, no us sabria dir quin em fa més il·lusió. Malgrat sembli una tonteria tal dia com avui sempre em recordo d’aquest event que em va fer re-nexier i re-valorar tot el que sento per la gent, les persones, els companys, els amics, la família i tot el que és bonic d’aquest vida. Gràcies a tots perquè un any més em puc llevar amb un somriure als llavis i amb la moral ben alta per fer mil coses.

Hi ha coses que no s’obliden:

bmw.jpg

Suposo que deu ser natural que dies com avui hem posi filosofic i malgrat no podré veure la Daphne fins a la nit, perquè és a un saminari i s’hagi passat la nit treballant a l’aeroport perquè ha caigut un servidor important. Us he de dir que ESTIMO LA VIDA i estic encantantat d’estar envoltant de gent que val més calers que tot l’or del món (aquesta frase era del meu pare)…. a cuidar-se!!!

0 thoughts on “Avui faig dos anys!!!

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo