oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Envinat SMS amb el mòbil des del Linux

Reading time: 2 – 2 minutes

Screenshot-KMobileTools.png

Fa molt de temps que buscava una eina que em permetés fer aquesta xorrada amb el Siemens S45, havia trobat diversos programes que ho feien en mode text, però jo volia alguna cosa molt més trivial via finestres. Algo que no hagués de configurar gaire i que sempre ho tingués a mà quan haig d’escriure un SMS que fa una mandra increible amb el carai de teclat de mòbil.

Ahir tot llegint el bloglines em vaig trobar una eina que malgrat estar basada en KDE esta prou bé: kmobiletools. A més de poder llegir i enviar SMS amb el mòbil. També permet despenjar, penjar i trucar amb mòbil. A més aprofitant que tan el portàtil com el mòbil tenen bluetooh he configurat l’rfcomm per establir un ellaç serie i així no he de tenir cap cable pel mig que em molesti.

També s’ha de dir que el programa no és res de l’altre món i que l’eina de gestió de missatges és una mica ‘cutre’, per no parlar de l’eina de gestió de l’agenda que fa el que pot pobreta. Però algo és algo. A més és força lleuger el programa i com que ja havia de tenir les llibreries QT i les KDE carregades per altres temes, tampoc ve d’aquí el desgast de memòria.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo