oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

La calor mata…

Reading time: 1 – 2 minutes

Definitivament he d’afirmar que la calor ja ha pogut en mi. Així no es pot ni viure ni treballar ni res. L’estiu decididament no esta fet per passar calor davant d’una pantalla, es fa difícil pensar. El cervell es posa calent, calent, calent!!! cada cop costa més pensar en res que no sigui fresc o mullat 😉

brain.jpg

Tinc tropocientos articles per publicar, mails per contestar i temes de feina per tancar. Però quan no pot ser no pot ser. Si la CPU puja de 70ºC no se li pot demanar el rendiment que té a l’hivern en 25ºC. Així que em declaro persona inútil per treballar amb més de 27ºC de temperatura ambient. Estic plantejant-me seriament fer reunions durant el dia i prou i treballar a les nits. Perquè posar-se a pensar amb la calorassa esta clar que no esta fet per mi.

Ala! ja teniu la meva reflexió de l’estiu… a veure si aconseguixo donar-li el tomb al ritme de vida.

0 thoughts on “La calor mata…

  1. Hombre, en las oficinas de hoy en dia con aire acondicionado no tendría que ser tanto problema.

    Pero paciencia que aún quedan casi 2 meses, antes el
    verano duraba menos, pero con esto del calentamiento
    global septiembre también es un mes durillo.

    Ánimo.

    Santi.

  2. [1]

    Doncs tens tota la raó, però lo fotut és que quan vas amunt i aball per mil històries no saps mai on acabes treballant i si t'acostumes a establir casa teva com a 'quartel general' i no hi tens aire llavors comencen els problemes.

    Però realment el que més fot és com se t'enganxa la mandra només de mouret pel carrer per desplaçar-te. Ahir estava auna estació de metro de bcn i realment tenia la sensació de que queia allà mateix d'un baixon.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo