oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

La Fonera ja és aquí

Reading time: < 1 minute

Llàstima que estic destrossat que acabo d’arribar a casa i que ja no són hores d’estar a l’ordinador. Així doncs, de moment us haureu de conformar amb veure la foto de “La Fonera” que ja m’ha arribat, de fet, molt més ràpid del que l’esperava. Les males llengües m’havien dit que hi havia gent que feia mesos que l’esperava, és raro perquè aquest model jo diria que no fa tan que va sortir, però bé. Si ho diuen per algo deu ser.

fonera-1.jpg
fonera-2.jpg

2 thoughts on “La Fonera ja és aquí

  1. Al blog d'en Benjamí hi ha un bon article on es descriu com funciona i quins són els objectius de la Fonera, voldria subratllar gran part de les coses que diu.

    Tot i que he de reconeixer que jo encara no he pogut provar a fons la meva Fonera, en part, perquè estic malató. Diria que he agafat un d'aquests virus de l'estomac i ho estic passant fatal aquest cap de setmana que volia aprofitar per mirar-me el tema.

  2. Només dir que FON va enviant updates a la fonera. He fet un script per que es quedin gravats en un feed. Encara que de moment les proves que he fet tot funciona, FON des de que tinc això no ha enviat cap update fora de les configuracions…

    http://feeds.feedburner.com/FoneraUpdates

    Vinga!

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo