oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

DINUY – productes de radiofreqüència

Reading time: 1 – 2 minutes

Avui en Xavi m’ha donat un petit tríptic d’un catàleg de productes domèstics que permeten controlar endolls, detectors de presència, etc. via radiofreqüència, de fet, a casa ja tinc algún d’aquests enginys tot i que no són d’aquesta marca. Recordeu l’enginy que vaig fer per resetejar el router de Telefónica: Cansat de re-iniciar el router.

Bé doncs, la marca en qüestió es diu Dinuy malgrat encara no sé a quin distribuidor de la zona de Barcelona acudir per comprar productes d’aquesta marca. A la seva pàgina web hi he trobat un catàleg en anglès i la llista de preus en francès.

Segur que tot això comparat a la gama de productes que hi ha sota l’estàndard One-Net semblarà una porqueria, però per jugar i per solucions puntuals esta prou bé. A més aquests enginys acostumen a permetre una enginyeria inversa molt simple.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo