De Bloglines a Google Reader

Reading time: 2 – 3 minutes

bloglines.png

Des de l’abril del 2004 que uso bloglines per estar al dia de tots els blogs que llegeixo. Doncs bé, resulta que fa un temps ja vaig començar a despotricar d’aquest servei. Doncs bé, fa uns dies va sortir a la llum Google Gears el qual ha servit com a base del nou Google Reader. Així doncs, des de fa més d’una setmana he estat provant d’usar-lo per tal d’abandonar definitivament Bloglines. A part dels problemes del passat de Bloglines, bàsicament estic pensant en canviar-me degut que Google Reader és realment més útil per mi que no pas Bloglines. S’ha de dir també que estava fent un seguiment des de molt aprop de Liferea, ja que volia tenir una eina de lectura de feed offline, doncs bé ara ja no cal pensar més amb Liferea que no m’acaba d’agradar per molts motius. Però el potencial de Google Gears és realment impresionant i ha fet una versió offline de Google Reader realment útil.

GoogleReader.jpg

Així doncs, Google Reader a més de ser realment una eina web 2.0 visualitza molt millor els feeds dintre del seu entorn, com ja deia, té la funció de treballar en offline. A més m’encanta la funció shared que em permet sindicar de forma automàtica el que vull publicar al meu lifestream. A més, la funció starred espero que no tingiu caducitat com em passava amb el Bloglines. Per tant, per tot això i per algún que altre detallet com el client via mòbil. que ara no em ve al cap ús informo que abandono finalment Bloglines en favor de Google Reader.

 • Rap

  Fa alguns dies em vaig estar mirant també el tema dels lectors de feed, finalment el que em va agradar més va ser el de Google, gràcies a la seva interfície i l'esmentat Google Gears.

 • Albert Coronado

  Hola,

  No se si soc l'únic que encara no fa servir eines d'aquest tipus. Jo prefereixo obrir tots els blogs de cop i veure la informació en la mateixa pàgina. Diguem clàssic.

 • Anonymous

  [2]

  Doncs jo no et diria clàssic, més aviat poc pràctic. Jo ara mateix ho acabo de mirar i estic sindicat a 192 feeds, crec que és literament impossible llegir-los de la forma que tu dius. A mi aquest tipus d'eines em van súper bé i a més no m'he de recordar de les fonts que m'interessen ni de buscar si hi ha algo nou en cada una d'elles, això no té preu.

 • Albert Coronado

  [3] Doncs mira't així si que es cert. Jo només tinc 17 publicacions que miro diàriament. Per cert, en aquests 192 esta el meu?¿ jejeje

 • brainstorm

  Thx Oriol… tenia el cap fer la migració un dia d'aquests i el teu post m'ha fet decidir… 100% migrat a google reader 🙂

  Llàstima que google gears no estigui per la nokia770 :-S

 • brainstorm

  Rectifico, llegeixo que es pot amb el mateix opera tot i que comenten que no va massa fi… s'haurà de probar :-S

 • brainstorm

  Rectifico, llegeixo que es pot amb el mateix opera tot i que comenten que no va massa fi… s'haurà de probar :-S