oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Istanbul una aplicació per capturar screencast

Reading time: 1 – 2 minutes

screencast.png

Abans d’anar al CeBIT vaig capturar uns screencast per tal de fer una demostració de les aplicacions de movilpoint. Doncs bé, malgrat l’edició la va fer el Law amb software propietari la captura la vaig fer Istanbul. Comentar només que les sessions que es capturen queden com videos Ogg Vorbis així doncs, també podem capturar audio al mateix temps que la pantalla. Malgrat això els videos que varem fer a movilpoint estan subtitulats en anglès i no tenen so.

Potser el que més m’agrada és la capacitat d’escollir una aplicació i gravar tot el que aquesta aplicació fa. També és interessant la capacitat de poder marcar una zona de la pantalla on es capturarà. Comentar que si treballeu amb més d’una pantalla el video també pot ser de les pantalles que tingueu. Obviament després és una mica engorrós de mirar. Això si, si teniu més d’un workspace i decidiu canviar mentre esteu gravant el screencast no es mantindrà en l’espai de treball original.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo