oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

authsmtp – serveis de relay autenticat

Reading time: 2 – 2 minutes

Tot llegint documentació sobre temes de postfix que com sempre ja sabeu que hi estic molt posat he trobat una empresa que es dedica a vendre serveis de relay dels nostres dominis via processos autenticats. És a dir, podem usar el nostre servidor domèstic amb una simple ADSL amb IP dinàmica i a través d’ASMTP podem enviar correus a través d’una IP lliure d’RBLs, registre PTR i altres problemes similars. Per tant, els nostres correus sortiran a la xarxa de forma totalment legítima i ben protegits a través d’aquest enllaç. El millor són els preus del servei que són més que raonables. Per exemple, per moltes PIMES i sistemes domèstics el cost mensual no superaria els 2€-3€.

No us confongueu, els serveis de l’empresa són de relay és a dir, no fan de mail-backup per tant els correus entrants no els guardaran ells i els re-enviaran cap al vostre SMTP sinó alrevés; el que vosaltres envieu usarà com a smart-host el servidor d’aquesta empresa. A més d’aquest servei també fan còpies de seguretat de tot el que s’envia perquè es pugui consultar a posteriori i es comprova que no s’enviin correus duplicats. A més quan vosaltres no estigueu dintre de l’oficina o de casa podreu enviar correus directament contra l’ASMTP com si del vostre servidor de correu es tractés. Tot el correu que s’envia passarà també per un anti-virus per assegurar que no envieu virus sense voler als vostres destinataris, això és realment una descàrrega de feina molt gran pels servidors de la vostre empresa ja que sovint és el que més carrega els servidors de correu.

Si voleu donar un cop d’ull a l’empresa: AuthSMTP

One thought on “authsmtp – serveis de relay autenticat

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo