oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

pfqueue – GUI per la gestió de cues del Postfix

Reading time: 1 – 2 minutes

Amb el pfqueue podreu gestionar les cues del Postfix v1 i v2, a més de l’exim. Jo en realitat només l’he provat per la v2 de postfix. L’eina malgrat no ser molt ràpida és realment còmode i potent. En poques paraules facilita molt la feina de gestió de les cues. No és senzill jugar amb els IDs dels correus que tenim amb les múltiples cues de postfix. Posar-los en hold, reencuar-los, fer-los flush, eliminar-los, etc. Gràcies a aquesta interficie els veurem amb una llista poden fins hi tot fer clic sobre de cadascún per veure en detall la informació de contexte dels mateixos i el contingut. Després a través de les tecles d’accés ràpid a les accions podrem fer el mateix que si usessim la comanda postsuper i algunes coses més.

pfqueue screenshot

Aquesta eina l’he trobat disponible a Gentoo i a Ubuntu 8.04.1 però no a Ubuntu 6.06. Per altre banda, és realment senzill compilar-la i instal·lar-la en una 6.06 així doncs si realment teniu un postfix en aquesta distro ús recomano molt l’eina.

One thought on “pfqueue – GUI per la gestió de cues del Postfix

  1. Ja coneixia jo el pfqueue. Una eina impressionant. Tot i que dona una sensació de ser una aplicació una mica “fragil” perque a vegades si restaures la finestra del terminal acava petant i no arrenca si no reinicies el terminal.

    Lo que més m’agrada d’aquesta eina es que pots anar veient diferents cues segons vas escrivint 1, 2, 3 i 4 al teclat (no numèric).

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo