oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Les fotos del viatge

Reading time: 3 – 4 minutes

Finalment ja tenim online les fotos de l’escapada a Mèxic. Des de l’actualització del blog també he canviat la forma de gestionar les fotografies online, així doncs ara aquestes es publiquen a través del famós software gallery2 i les fotografies privades les protegeixo amb simples paraules de pas perquè només les persones més properes les puguin visualitzar, o bé els que hem soliciteu la paraula de pas. Doncs bé segur que cap dels mussols tindreu cap problema amb saber quina és la paraula de pas per veure les fotos i els altres me la demaneu en privat, també podeu deixar un comentari a l’article tot deixant el vostre correu i ús remetre la paraula de pas via email.
Bé doncs, fora formalismes l’enllaç a les fotografies del viatge esta a:

Per altre banda, si algú té ganes de guardar l’enllaç cap a l’Album de fotografies que mica en mica vaig actualitzant la direcció és ben senzilla: http://fotos.oriolrius.cat hi anireu trobant carpetes públiques i d’altres de privades.

Pels que no tingueu temps ni ganes de mirar l’album de fotos aquí adjunto algunes fotografies de resum:

  • Hotel Rius Palace Riviera Maya, a només 20min a peu de Playa del Carmen i amb tots els luxes que fan falta per passar unes vacances relaxants i més.

Holte Rius Palace Riviera Maya

Hotel Rius Palace Riviera Maya

  • Carrer de l’amor, a tocar de la 5à avinguda de Playa del Carmen:

Playa del Carmen - love street near 5th av.

  • Parc Xcaret:

XCaret

XCaret

  • A l’esquerra de la fotografia es veuen les ruines d’un dels temples de Tulum i a la dreta el mar Carib.

Tulum

3 thoughts on “Les fotos del viatge

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo