oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Route 66 – dia #2 – Chicago

Reading time: 4 – 6 minutes

Avui hem pogut dormir molt bé, no hem notat gens el canvi horari, tot i que segurament el cansament del viatge ha ajudat molt. A les 7 ja estavem esmorzant i després de programar el GPS cap al centre de Chicago on no ha estat gens dificil arribar-hi. Allà hem aparcat a un súper parking de 12 plantes com els que surten a les pel·lícules.

Primer objectiu a Chicago ha estat visitar la Willis Tower, que segons diuen és el segon edifici més alt del món i el primer dels EUA. La veritat és que no ens ha impressionat massa comparat amb el que varem pujar a Shanghai per cap d’any. El més xulo de l’edifici és el que anomenen SkyDeck; com que val més una imatge que mil paraules podeu veure-ho a les següents fotos.

Willis Tower #1

Willis Tower #2

Willis Tower #3

Després era obligatori anar a fer una foto al rètol d’on començava la ruta 66, que és al carrer Adams tocant amb l’avinguda Michingan. Allà mateix també hi ha el famós restaurant “The Berghoff” on antigament els viatgers s’aturaven a menjar.

The Berghoff
Route 66 - Begin

Al costat mateix hi ha el Milenium Park on es poden trobar moltes de les coses que són obligatories de visitar ena questa citutat. Per exemple, Crown Fontain que són unes fonts on es poden veuren les cares de diferents habitants de la cituat. Però el millor d’aquestes fonts és veure com ens nens disfruten corrent i jugant per dins de l’aigua. També hi ha una escultura molt famosa anomenada de “The Beam” que fa uns jocs visuals molt xulos. Però el més espectacular és l’auditori a l’aire lliure del “Jay Pritzker pavilion” on a les tardes s’hi fan concerts. Aquí és inevitable estirar-se a la gespa mentre escoltes la música.

Crown Fontain
The Beam
Jay Pritzker pavilion

Al mateix parc hi ha la “Buckingham fountain” i un passeig molt xulo pel costat del llac Michigan que et porta fins l’aquarium i el planetarium. Fins hi tot al costat del planetarium es pot veure una de les moltes platges que hi ha al llac Michigan. Tot plegat dona per fer una boníssima passejada que s’acaba allargant fins a mitja tarda. Després cap a l’hotel on hem estat preparant les coses per demà que comença la ruta de veritat.

Buckingham fountain

Aquarium

Platges del llac Michigan

Vistes passeig llac Michigan

2 thoughts on “Route 66 – dia #2 – Chicago

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo