oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Route 66 – dia #8 – de Santa Fe, NM a Gallup, NM

Reading time: 4 – 6 minutes

Dia de tràmit i amb poques coses per visitar entre Santa Fe i Gallup, ambdós ciutats localitzades a Nou Mèxic. El millor del viatge han estat les vistes i que hem passat per Albuquerque (NM). No és que Albuquerque sigui massa maco que diguessim. La gràcia l’entendreu tots els fans de “Breaking Bad“.

breaking_bad

Doncs si, aprofitant que passavem pel lloc on es va rodar la serie hem visitat alguna de les localitzacions de la serie. La casa del Walt i la seva família.

IMAG2439

El tunel de rentat de cotxes on treballava el Walt i que després varen comprar junt amb la seva dona.

IMAG2440

La joieria on la cunyada del Walt va robar la tiara.

IMAG2442

L’apartament on el Jesse vivia amb la seva xicota.

IMAG2443

El motel on el cunyat del Walt ensenya al fill del Walt que passa si consumeixes drogues, mentre li mostrava la prostituta drogadicta que hi havia davant del motel de la foto.

IMAG2446

La casa del tiet del Jesse.

IMAG2451

I finalment per acabar amb la serie Breaking Bad hem dinat als “Pollos Hermanos“.

IMAG2464

Per cert, realment el local es diu Twisters.

IMAG2455

IMAG2465

IMAG2459

Com que avui el trajete era només d’unes 200 milles ens hem pogut permetre el luxe de coneixer a fons Albuquerque amb l’excusa de la serie Breaking Bad. Pel camí el més destacle ha estat el Continental Divide i els paissatges, sobretot els paissatges. Per explicar què és el “Continental Divide” en quatre lletres podriem dir que és la gran línia divisoria que fan les montanyes rocoses i que traspassa Canadà, Estats Units, Mèxic, Guatemala, Hunduras, Nicaragua, Costa Rica i Panamà.

IMAG2475

Gallup (NM) és un poble d’uns 20mil habitants, que això equival a que té de tot i més, fins hi tot aeroport. A nivell turístic el més destacable és el restaurant, hotel i motel “El Rancho“; on s’hi han allotjat diversos famosos.

IMAG2477

Per cert, avui passem la nit al “Red Roof Inn” amb la millor qualitat preu de Gallup.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo