oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Avui fa 16 anys que vaig començar a escriure el blog

Reading time: 1 – 2 minutes

16th_anniversary

 

Feliç de recordar l’efemèride i de malgrat no tenir un blog molt prolífic poder explicar que he aconseguir mantenir l’hàbit d’anar compartint encara que fos en petites píldores alguns dels fets i coneixements que la vida m’ha anat permetent disfrutar. Des de l’arribada del Roc més que mai he hagut de tancar el meu “pipeline” de projectes però una cosa positiva és que t’acabes centrant en l’escència i en el que et fa disfrutar més. Per desgràcia no pots atendre moltes altres coses que sovint tornen en forma de records o pensaments, això si, t’adones que les coses que has permès que seguissin al teu costat tenen el millor gust que mai havien tingut.

Només puc dir-vos que la meva intenció és seguir buscant reconets i estones per seguir compartint-vos el que hem passa pel cap, mentrestant ús envio una abraçada molt forta.

GRÀCIES PER SEGUIR-ME!

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo