About me

Nascut al 1977 i interessat per la informàtica i la telemàtica ja de ben petit vaig patir el meu procés de fusió amb això que en diuen ordinadors. Enamorat de la vida, les persones i sobre tot de la meva parella passo els dies entre feina i més feina. Els viatges, plaers, amistats, família i d’altres bens d’aquesta vida donen sentit a la meva obsessió per aprendre més i més coses. Així doncs, si no voleu acabar amb mal de cap millor no ser massa amic meu 😉

Si compartiu algún dels meus interessos en aquest blog trobareu un reculls de coses que vaig referenciant, informació amb retràs del que va passant per les meves neurones. Treballo dia a dia amb un somriure als llavis i amb l’il·lusió, passió i concentració com a banderes. Perquè crec que sense això no seria jo.

Per si algú hi té interès també he penjat el meu a aquest enllaç: Curriculum Vitae.

Abans de contactar amb mi llegeix això: La gente que me gusta. Si creus que pots ser un d’ells no perdis ni un segon i contacte amb mi.

 • Àlex Vinyals

  Bones !

  Sóc un estudiant del batxiller tecnològic, en un institut de Reus. Estic realitzant un treball de recerca sobre una intranet escolar. M’agradaria tenir una conversa amb vostè !

  La informàtica es troba en mi desde ben petit, m’encanta la programació i tot el relacionat amb la tecnologia.

  Espero tenir notícies seves aviat ! Gràcies.

 • antoni

  Hola Oriol,
  m’agradaria saber si has tocat Cisco (ccna,ccnp,etc).
  gràcies

 • Doncs si que he fet cosetes de Cisco, a més de tenir la certificació CCNA també vaig començar a fer la CCNP. Però sincerament és un tema que m’aburreix molt i fa molt de temps que l’he deixat de banda com a objectiu de la meva feina. Sovint m’he de barallar amb dispositius de Cisco però no són el pa de cada dia en la meva vida.

  Quin problema tens Antoni?

 • Oscar Osta

  Hola Ori,
  Soc l’Oscar (laboratori de fotos 🙂 ), he perdut les teves dades i m’agradaria contactar amb tu per parlar d’uns temes de feina.

  Una abraçada,