oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Bombes a Londres i Incendi a Cornellà (a 100m del meu curro)

Reading time: 2 – 2 minutes

Quin dia més negre que portem, després de la notícia d’aquest matí: han esclatatesclatat 4 bombes a Londres (info wikipedia), una a l’estació de metro on baixa el Carles per anar a treballar, trànquils que ell esta bé ja he parlat amb ell. A més no oblidem que jo el dia 28 me’n vaig a Londres a visitar-lo, o sigui, que ‘tropocientas’ hores de cua a l’aduana ja no me les treu ningú :'( i el millor és que no serveixen per garantir cap tipus de seguretat.

Doncs bé per si això fos poc, surto a dinar fa menys d’1h i em trobo que a menys de 100m d’on treballo just al costat d’una gasolinera hi havia una nau cremant-se amb unes flames que feien més de 10m d’altura una exageració!!! amb un fum negre, feia mitja por. De fet, encara ara mateix hi ha més de 8 cotxes de bomber tirant-hi aigua i les ambulacies no paren. Però el foc ja esta completament controlat i el fum que surt ara ja és blanquinós i en menys quantitat.

Algunes fotos que acabo de fer amb el mòbil de l’event:

cornellafoc1.jpg

cornellafoc2.jpg

Ja he penjat totes les fotos de l’incendi que he fet a l’album de fotos.

7 thoughts on “Bombes a Londres i Incendi a Cornellà (a 100m del meu curro)

  1. Joder nen, quin dia!!! Es per estar cagat i quedar-se a casa.

  2. Crec que ets una mica "gafe", primer a prop de casa i ara al costat del curro. 😉

  3. Potser si, encara que no sé si és bona idea quedar-se a casa, ja que si s'ha de cremar algo millor que no sigui a casa 🙂

  4. eeeeeeeeeiii!! bombas bombas ke pasa!! ke aki no pasa res!! la penya esta cagadiiiiiiiiiiiisima!! jo, personalment, no ho entenc, pero buenu, ke hi farem…per aixo es la por, no?? per tenir-ne.
    salut i besitus!!

  5. wow truly an impressive complacent thanks so much for communion i testament shoot the breeze this enthusiastic site every lone solar day

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo