Jan 09

Les fotos del viatge

This entry is part 3 of 3 in the series mexic-2009

Reading time: 3 – 4 minutes

Finalment ja tenim online les fotos de l’escapada a Mèxic. Des de l’actualització del blog també he canviat la forma de gestionar les fotografies online, així doncs ara aquestes es publiquen a través del famós software gallery2 i les fotografies privades les protegeixo amb simples paraules de pas perquè només les persones més properes les puguin visualitzar, o bé els que hem soliciteu la paraula de pas. Doncs bé segur que cap dels mussols tindreu cap problema amb saber quina és la paraula de pas per veure les fotos i els altres me la demaneu en privat, també podeu deixar un comentari a l’article tot deixant el vostre correu i ús remetre la paraula de pas via email.
Bé doncs, fora formalismes l’enllaç a les fotografies del viatge esta a:

Per altre banda, si algú té ganes de guardar l’enllaç cap a l’Album de fotografies que mica en mica vaig actualitzant la direcció és ben senzilla: http://fotos.oriolrius.cat hi anireu trobant carpetes públiques i d’altres de privades.

Pels que no tingueu temps ni ganes de mirar l’album de fotos aquí adjunto algunes fotografies de resum:

  • Hotel Rius Palace Riviera Maya, a només 20min a peu de Playa del Carmen i amb tots els luxes que fan falta per passar unes vacances relaxants i més.

Holte Rius Palace Riviera Maya

Hotel Rius Palace Riviera Maya

  • Carrer de l’amor, a tocar de la 5à avinguda de Playa del Carmen:

Playa del Carmen - love street near 5th av.

  • Parc Xcaret:

XCaret

XCaret

  • A l’esquerra de la fotografia es veuen les ruines d’un dels temples de Tulum i a la dreta el mar Carib.

Tulum

Jan 08

Passant de 35ºC a -3ºC

This entry is part 2 of 3 in the series mexic-2009

Reading time: 1 – 2 minutes

Bon any nou a tots, ja torno a ser per aquí després de 9 dies i 7 nits de bona vida i de desconnexió total del món real toca patir fred i de valent després de posar-se ben morenet. En breu pujaré les fotografies del viatge pels que tingueu el gusanillo de donar-hi un cop d’ull. Comentar que finalment no varem anar a l’hotel Riu Yucatan com estava previst, ja que aquest tenia overbooking i ens van posar a un hotel de molta més categoria el Riu Palace Riviera Maya. A més en 20min passejant et plantes a Playa del Carmen on tens tot l’ambient que puguis buscar i més.

Així doncs tot plegat ha anat de meravella, a més he vistat Xcaret i Tulum un parell de llocs que varen quedar pendents el viatge de l’any passat. Mentre acabo de pujar les fotos i els videos al gallery2 adjunto un video de l’habitació, no us perdeu els comentaris… hi hi hi!

Dec 29

Me’n torno a Mèxic (Playa del Carmen)

This entry is part 1 of 3 in the series mexic-2009

Reading time: 1 – 2 minutes

Segurament encara recordeu que l’últim cap d’any l’he passat a Mèxic, doncs bé aquest any hi torno. De fet, d’aquí unes hores agafo el vol altre cop direcció a Cancun. O sigui, que passaré el cap d’any i els reis a Playa del Carmen, concretament a l’hotel Riu Yucatan. De fet no era el pla inicial però després de veure com se les han eginyat amb la crisis per reduir els vols i fer pujar els preus pels núvols a més de reduir les places i amb la por d’haver de quedar-nos amb la dosis de platja i sol he decidit repetir i marxem altre cop en busca de tranquilitat, festa, platja i bon menjar. Què més se li poden demanar a unes vacances.

Apa doncs, bones festes i bon any nou a tots jo fins el dia 8 no crec que no torni a estar per aquí. Així doncs, passeu-ho molt bé i compte amb el fred.