oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Podcast 1×07: gestió de projectes

Reading time: 1 – 2 minutes

Després de molt de temps usant Trac, des de movilpoint hem hagut de deixar-lo d’usar per les seves limitacions i l’hem substituit per les eines que descric en aquest podcast:

  • Mantis – gestió de tickets
  • Dokuwiki – aplicació Wiki
  • CAS – servidor d’autenticacions
  • SCMBug – sistema SCM per enllaçar Mantis i controladors de versions de codi
  • Elastix – software appliance que integra Asterisk i Openfire
  • Openfire – servidor Jabber
  • Asterisk – open source PBX

Després dels enllaços demanar-vos disculpes per l’allargada d’aquest podcast però crec que valia la pena repassar el perquè de tot plegat i les avantatges i inconvenients. Sobretot si voleu aclarir qualsevol concepte o resoldre dubte deixeu comentaris i els respondré en molt de gust.

[display_podcast]

5 thoughts on “Podcast 1×07: gestió de projectes

  1. Iep! Jo hi vaig muntar un Mantis ja fa temps a la feina. Després d’escoltar el teu podcast, crec que ni trec tot el suc a aquesta tool. En qualsevol cas funciona prou be per les meves necessitats, obrir tickets/bugs per a diferents projectes.
    Per documentar, fem servir Mediawiki. El tema del CAS te molt bona pinta. Ara falta que cada vegada siguin més els projectes que el vulguin incloure com a opció out-of-the-box.
    Felicitats pel podcat ;o)

  2. Compartim bastantes eines, suposo que les empreses que creiem en el programari lliure tenim moltes coses en comú, si més no en el programari que utilitzem.

    Et recomano Flyspray per si li vols donar una ullada, és una bona alternativa a mantis http://www.flyspray.org/

  3. Moltes gràcies pel podcast! Moltes de les eines que comenten encaixen en alguns projectes que tenim en marxa. Ja en parlarem.

  4. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo