oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Route 66 – dia #7 – de Amarillo, TX a Santa Fe, NM

Reading time: 3 – 5 minutes

Primer canvi d’hora del viatge, avui hem guanyat una hora al entrar a l’estat de Nou Mèxic. Però comencem pel principi. A Amarillo (TX) el primer que hem fet, això si després d’esmorzar, ha estat anar a vistiar el Cadillac Ranch un lloc molt típic on hi ha 10 Cadillachs enterrats al mig d’un camp on pasturen les vaques. Lo més normal, a qui no se li acudiria fer algo així si tingués un camp plè de vaques pasturant.

IMAG2382

IMAG2375

La següent parada l’hem fet a Adrian (TX) on es troba el centre de la ruta. És a dir, just la meitat del trajecte oficial (Midpoint Café). Per nosaltres això no és la meitat del viatge perquè més endavant ens desviem cap a les Vegas (NV) i també acabem a San Francisco (CA), quan el normal és acabar a Los Angeles (CA).

IMAG2387

IMAG2384

Tucumcari (NM) és la primera parada que hem fet a “New Mexico”. De fet, no hi ha massa que veure fora d’uns murals i una botiga de records força original, almenys per fora perquè l’hem trobat tancada.

IMAG2401

IMAG2409

Hem seguit fent una bona tirada fins a Santa Fe (NM), on fem nit al “King Rest Court Inn” un hotelet senzill, econòmic però molt decent. Aquest és un poble eminenment turístic i realment diferent de tot el que hem vist fins ara. Un ambient bohemi, entre coses modernes i tradicionals dels indis “Navajos”. Amb molts museus, galeries, exposicions i artesans. Per si no fossin pocs els canvis comentar també que molta gent parla castellà.

IMAG2427

IMAG2431

Una mostra dels paissatges que ens han acompanyat pel camí la podeu tenir en aquesta foto.

IMAG2418

One thought on “Route 66 – dia #7 – de Amarillo, TX a Santa Fe, NM

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo