oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Conferència al Tecnocampus: Internet of Things (IoT) low cost

Reading time: 1 – 2 minutes

Després d’arribar corrent de Cardiff on era aquest dilluns el dimarts vaig arribar a temps per fer la presentació “Internet of Things low cost” als companys del Tecnocampus de Mataró; per cert, unes intal·lacions brutals res a veure amb la EUPMT on vaig estudiar jo fa una colla d’anys. Jo encara diria més, molt millor que no pas la gran Universitat de Cardiff on vaig ser el dilluns.

Pel que fa a la xerrada agraïr a tothom que hi va assistir, a continuació adjunto les transparències pels que vareu ser-hi i pels que no.

Properament pujaré el video, o la part, del video que es va poder gravar. El problema és que són diversos gigues i he de deixar l’ordinador renderitzant cosa que encara no he pogut fer.

El video no conté tota la presentació però té una part important del contingut, així que desitjo que ús sigui útil:

Per cert, una gran part de la presentació esta reciclada de la conferència: Conferència: La revolució dels mini-PC: Raspberry PI, Arduino i més

One thought on “Conferència al Tecnocampus: Internet of Things (IoT) low cost

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo