oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

movilpoint al 3GSM World Congress

Reading time: 2 – 4 minutes

3gsm.jpg

Doncs això que resulta que ve el El congrés de telefonia mòbil més important del món arriba a Barcelona segons la gent de VilaWeb, si ells ho diuen serà veritat,no? doncs bé la cosa esta en que nosaltres com sempre que hi ha alguna cosa grossa, diga-li CeBIT diga-li 3GSM World Congress (del 13 al 16 de Febrer). La qüestió és que serem a l’estand d’alvento amb el nostre kiosk, de fet, una evolució molt avançada respecte al kiosk que varem presentar al CeBIT. Segurament els serveis que tindrà activats durant l’event la màquina seran:

movilpoint-mini.jpg
  • Descarrega de continguts PREMIUM (melodies, salvapantalles i jocs) via bluetooth, infra rojos i SMS
  • Recarrega de mòbil amb els tres operadors: amena, movistar i vodafone
  • Targetes internacionals amb: unity, platicard i supercall
  • Informació turística de la ciutat de Barcelona: monuments, restaurants, botigues, etc.
  • Informació promocional i de marketing de clients de les nostres màquines

Com podeu veure la màquina ha avançat molt des dels inicis, per no parlar de les aplicacions de background que ja formen una suit d’aplicacions M2M ben completa: estadístiques, sincronitzacions de repositoris, bases de dades, etc. A més ja tenim les nostres màquines cada dia a més llocs de Barcelona i Madrid, anem a poc a poc perquè sóm una empresa petita però no per això no parem de tenir clients cada cop més grans: Pans & Company, Cinemes Filmax, Diagonal Mar, l Poble Espanyol, l’Aquarium, etc.

Així doncs espero que tot vagi molt bé i que després de la fira tinguem encara més clients i més contactes. Ja us passaré algunes fotos i us comentaré la jugada, a veure si realment era tan espectacular com diuen. Només m’he deixat un detall si no aconseguiu invitació les entrades de pagament comencen a partir dels quasi 1000€, aquesta colla estan sonats. Ah! i no tinc entrades per repartir, ho sento, estan totes donades.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo