oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

PDC a CyberMirall

Reading time: < 1 minute Setmana de proves al PC1 de CyberMirall com a client del PDC. He montat un PDC al firewall del CyberMirall amb el samba 2.0.7, aquesta setmana s'estan fent proves al client PC1, q es un PII 233 on només hi ha de correr el client q es connecta a internet. Aquest client, només té accés al IE i al mIRC. Proximament tb li donaré suport al Netscape.

One thought on “PDC a CyberMirall

 1. Després d’haver instal·lat la gentoo aquest ‘finde’ passat avui
  he trobat per casualitat a la web d’aquesta distro, un link a un document d’IBM
  molt interessant q explica com integrar un samba en un domini PDC de WinNT 4.
  Tot i q avui en dia amb els AD de W2k ja tenen poc sentit els PDCs, però
  aquí va la info per si algú la necessita:

  http://www-106.ibm.com/developerworks/library/samba-tng.html

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo