oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

OriolNews Portal: Busquedes

Reading time: 1 – 2 minutes

Ja he activat el sistema de busquedes del portal, és una mica cutre, ja q només fa busquedes als titols, però almenys permet accedir ràpidament a articles antics.

Doncs res avui quan he arribat a casa m’he fotut davant la pantalla ara fa tot just 1h30m i he estudiat com ho havia fet el tio del MyNews per fer les busquedes com sempre no m’ha agradat gens el q ha fet, així doncs m’he posat a modificar codi com un boig, fins al punt q no deu quedar ni una línia PHP seva, de HTML n’he conservat unes quantes però ben poques.
Com a cosa important a destacar en aquesta nova feature encara en fase beta és q els resultats de la búsqueda es mostren usant templates, les plantilles de templates estan a:
http://oriol.homeip.net/tpl
Encara s’ha de millorar molt el tema de presentació i exaustivitat en la busqueda però per haver-ho fet en menys de 2h no esta malament i ara me’n vaig a sopar q avui tic a casona i això és tot un luxe.
Així doncs, dono per publicada la versió 0.0.1 en fase súper beta del buscador del portal :)))

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo