oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Oriol a TV3

Reading time: < 1 minute Nen t'acabo de veure per TV3, suposo q tu no tenrecordes de mi :(, hem coincidit un parell de vegades. Olé peaso explicasión q ha fet L'Oriol del jaking per la tele, d'akí a jolibut xDDDD

5 thoughts on “Oriol a TV3

 1. doncs si, ahir va sortir l’esperat programa, per fi. No van canviar massa el q vaig dir i en general tic content d la imatge dels hackers q es va donar. Ja q estic fart d q em diguin q sóc un hacker quan jo mai ho he pretés ser. L’únic q busquem suposo q és aprendre, no?

  La resta ho fan tot la tv i el cinema, la puta publicitat i aquesta merda d món on vivim on tot s’ha d’etiquetar per poder-ho vendre i si pot ser a gran escala millor. S’esta perdent tot, l’escència, la descència i el saber. Només té valor allò q dona
  diners.

  Però qui són els hackers, o les ments inquietes per canviar-ho, ningú suposo així doncs, potser l’únic q es pot fer és defensar-ho i davant d quant més gent millor.

  Per cert, ja vareu veure la foto d’YMBI q vaig colar al final? 😉

  PD: McLine, explicat una mica q no sé qui ets…

 2. Doncs soc un ex companyd e classe del Benja (Inqui) i el Guillermo (God), i en un parell de fires q vaig anar amb ells vam coincidir, epr això et coenct, tb t’he vist fa temps alguna vegada a #vinaros, jo no soc de vinaros pero buenu :P.

 3. Doncs no t’ofenguis però no em recordo d tu, així q molt d gust
  de saludar-te, és q tinc molt mala memòria per les cares i per
  recordar la gent. Prefereixo recordar-me d’altres cosetes 😉

 4. Doncs com q el nostre company Manel ta molt liat i no hi ha manera d q ens
  pugui passar el tema a DIVX, ús penjo el WMV q ell mateix em va passar a
  la següent URL:

  video de l’entre linies

  no es q tingui molt qualitat pero si encara no ho heu vist, com a mínim
  podreu veure algo.

  Per cert, ho he comprimit en zip pq baixava quasi 15Mb la mida del fitxer.

 5. howler truly an astonishing message thanks so much for communion i wish inflict this large internet site every unwed

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo