oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

WinDriver Expert: la solució als problemes dels drivers de windows

Reading time: 1 – 2 minutes

Si si… ho heu llegit bé… llegint per barrapunto he trobat aquest
programilla q és una passada a continuació os ho explico una
miqueta.

El programilla ni s’instal·la ni na d na i ocupa una merdeta…l’executes i et diu tots els drivers q hi ha pel teu HD estiguin carregats o no, després et diu si els vols extreure per poder-los re-instal·lar quan vulguis. És una passada…

Com us podeu adonar aixo va genial per localitzar el tipic driver q has perdut els disquets i per saber tots els fitxers q s’han d borrar quan volem borrar un driver q no hi ha forma de desinstal·lar una passada.

Apa ja teniu feina a fer un download: WinDrivers.zip

0 thoughts on “WinDriver Expert: la solució als problemes dels drivers de windows

  1. Dins de poc he de fer un format a la partició del Win2k, ja us contare
    que tal va…

    Com sempre, com que el windows es molt kabro, caldra saber que pasa, si rula be
    o no, ja que no les tinc totes…

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo