oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

IP Spoofing

Reading time: < 1 minute Tampoc em posaré a explicar què és l'IP Spoofing tothom ho sap i el q no ho sapigue. Que es llegeixi la introducció d'algún dels articles que referencio aquí. Bàsicament volia referencia uns articles q tinc per aquí donant voltes des de fa dies.

Finalment un article de com clonar MACs de targetes de xarxa no és directament IP Spoofing, però podria ser útil en alguns casos. L’article explica com clonar-les a nivell de hardware. Com tots sabeu a nivell de software en linux és tan fàcil com usar un ‘ifconfig hw’.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo