oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Montant un CPD (Central de Procés de Dades) a casa

Reading time: 4 – 6 minutes

Com ja ús vaig informar fa temps amb l’article: Working in Oriol HQ CPD i com no podia ser d’una altre manera, o sigui, amb l’ajuda com sempre imprescindible del més gran ‘implementador’ de les meves idees: El Xavi! fa aproximadament que el CPD de casa ja és una realitat. Encara falten alguns detallets per tenir-lo al 100% operatiu, però només en destacaria un la ventilació. Però bueno, no es va fer pas el món en un dia… ni en dos.

Pels que tan us fagi com ho he fet començaré ensenyant-vos com ha quedat l’estudi després de montar el CPD:

Ara ja si, una foto del propi CPD, aquí no es veuen tots els raconets ni tots els dipositius, cables i d’altres coses que hi ha però es massa petit per treure fotos millors desde dintre el CPD:

Com molts sabreu l’aspecte de l’habitació fins ara no era pas el de les fotos de d’alt més aviat s’assemblava a aquest:

Però bé, per tal d’eliminar sorolls i disposar de més espai a l’estudi i perquè no dir-ho per temes de relaxació, hem decidit posar els ordinadors a una petita ‘buardilla’ que hi ha al costat de l’habitació al típic racó on s’hi acumulen trastos i més trastos i q mai s’acaben usant pq només la mandra q fa posar-se a buscar ja els fa impossible d’usar. Així doncs varem buidar aquest racó el varem forrar d’aillant a les parets i
el sostre:Després de forrar-la amb aïllant la varem forrar de moqueta, per tal d’evitar que es desgrunés amb els cops l’aïllant:


Ara ja només faltava fer els forats per passar els cables de l’estudi al CPD:Un cop fets els forats venia el moment de començar a aplicar els esquemes que tan ‘cuidadosament’ havia elaborat:

Potser hi ha massa clabes, no?

Un cop fets els cablejats, és hora de col·locar els equips al seu lloc:

3 SAIs (2x800VA i 1x640VA)Switch, Router, Firewall i Server (Dalt a baix i d’esquerra a dreta)

Workstations de la Daphne i l’Oriol

Apa ja heu vist el meu CPD, però ara ús preguntareu i quan ha de posar un CD, DVD o grabar-los i quan es penja el PC? com sé que el HD esta llegint??? ostres… quin problema… doncs per això varem fer l’inventillo de la ‘Torre de CDs’, això ús ho explico al següent article… apa! espero que ús hagi agradat aquest article, si voleu veure totes les fotos del CPD les teniu a l’album de fotos: Fotos
del CPD de l’album de fotos

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo