oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Endolls gestionables via Web

Reading time: 1 – 2 minutes

Pot sonar a paranoia, però el Law fa molt temps em va demanar una cosa q amb un sistema d’aquest tipus hagués pogut solucionar si ho hagués conegut quan m’ho va comentar. Ell el q volia era apagar i encendre els seus ordinadors de Barcelona quan es trobava a Alacant. Doncs bé aquest cap de setmana parlant de temes de Wi-Fi el Tonic, el nostre expert en antenes, em va comentar que APC té unes bases d’endolls gestionables via web, telnet i em sembla qUE tb tenen una GUI per Windows. Doncs bé abans no se m’oblidi el tema, he decidit referenciar-lo al portal.

La gama de producte en qüestió es diu Switched Rack PDU. Des d’uns 100€ podeu disfrutar d’aquesta ‘meravella’ de la tecnologia. Dic això perquè les aplicacions són infinites, des de wi-fi passant per domòtica i fins a funcions de control de consum elèctric. Concretament el Tonic em va dir que ells ho usen per re-iniciar els APs q se’ls queden fregits a les torretes de dalt d la montanya.

One thought on “Endolls gestionables via Web

  1. Pel que sembla el preu orientatiu dels 100€ que em van donar, esta una
    mica fora de lloc com llegeixo a Guifi.net, allà parlant d’un altre
    equip que fa coses semblants:

    http://www.dataprobe.com/po

    i el preu esta sobre uns 275$. 😆

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo