TomBoy: un bloc de notes per Gnome amb wiki integrat

Reading time: 1 – 2 minutes

Tomboy com ja comento al títol, té com a caracterítica més destacada el fet d’integrar funcions de wiki en el nostre bloc de notes, que en format de tray icon, podem tenir resident al Gnome. De moment no esta ingretat amb Evolution, però s’esta treballant en el suport. Per curiositat i a qui l’interessi esta fet amb Mono. Com a funcions més destacades resalto:

  • Resaltar textos
  • Corrector ortogràfic en línia
  • Auto-lincat de webs i emails
  • Undo/Redo
  • Canvi de tipus de lletra i mida
  • Suport de llistes
De moment, no l’he pogut provar ja que no he provat res de mono en Gentoo, algú ho ha fet? sabeu com va? és veritat el que va dir el Miguel de Icaza a les Drassanes de Barcelona fa unes setmanes, que la Gentoo no soportava bé el NTPL del kernel?

Captura de pantalla del tomboy