oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Per fi la web!!! la web del viatge a Xina ja està penjada

Reading time: 1 – 2 minutes

Xina

Poc més a afegir, només dir que després de grans esforços per part de la Daphne i meus, és clar. Ja hem penjat la web. De ben segur que sortiràn moltes esmenes a aquesta primera versió però l’important és que ja podeu saber de primera mà tot el que varem estar fent per Xina fa uns quants dies, bé ja un parell o tres de setmanes. Que el temps passa que no te’n dones compte.

També volem penjar la selecció de fotos que encara no esta online, malgrat que totes les fotos si que hi són. Per altre banda, també hi ha els videos encara ni hem mirat a veure si en fem uns quants clips i els pengem perquè ús els pogueu mirar.

0 thoughts on “Per fi la web!!! la web del viatge a Xina ja està penjada

 1. oh! has estat a futurusope? val la pena? estem mirant algu baratet per anarhi un cap de setmana….

 2. [2]

  Doncs si que hem estat a futurescope, va ser l'estiu passat quan moria tanta gent per l'ola de calor a França. Ens va agradar molt i t'ho recomano, tot i que no és més que un mega-parc d'atraccions visuals 🙂 per tota la familia. A més la tecnologia de les atraccions ja no és gaire futurista, més aviat del passat. Però malgrat això ens va agradar.

  Per altra banda, Potiers, o com s'escrigui, és molt maco tampoc per estar-hi gaires dies però fer-hi nit val la pena. Nosaltres varem llogar un cotxe des de París i varem passar-hi una nit a un alberg molt molt molt economic 😉

  Si vols veure les fotos de la visita a París:

  http://www.joor.net/oriol/viatges/paris2003/fotos/

  Espero que t'hagi servit d'algo el rollo. Tot i que l'experta en el tema d'organitzar viatges és la meva parella, la Daphne (shenmen@gmail.com)

 3. [3]sí, tinc l'alberg de Poitiers localitzat, merci! Pensavem anar-hi un cap de setmana llarg. Ara em miro les fotos de París..jo hi je estat un parell de cops, l'última vegada el maig passat. És una passada de ciutat!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo