oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Qüestionari per demanar feina a Google i Google Desktop Search

Reading time: 2 – 2 minutes

Escoltant els programes de fa unes setmanes de l’internauta (programa de radio de Catalunya Radio)
feien esment d’un qüestionarí per accedir a treballar a Google. Aquest qüestionarí no sé com s’havia
publicat a una revista i a través de la web del programa de radio es podia obtenir les imatges
escanejades de les fulles de la revista amb el qüestionari. (full 1, 2, 3 i 4). Així que si hi ha algún curiós en saber que pregunten per accedir en l’empresa de moda en el món internet, ja podeu matar el gussanillu. Per cert, també m’han dit que hi havia publicades les respostes per algún racó si algú ho sap que m’ho digui, si us plau.

Per cert, aquesta notícia coicideix en el dia en que s’ha fet pública la primera versió beta del Google desktop search. Una eina que de moment sota el meu punt de vista indexa massa pocs tipus de documents, però que donarà molt que parlar quan tot això es millori.

0 thoughts on “Qüestionari per demanar feina a Google i Google Desktop Search

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo