oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Nova organització d’apartats del ONP

Reading time: 2 – 3 minutes

Doncs bé, molts ja fa dies que ús heu adonat que hi ha una nova organització d’apartats al ONP (Oriol News Portal). Simplement es tracta de que a la part superior ara teniu 5 apartats bàsics que ajuden a no tenir tanta informació a la pantalla inicial de la web.

Com ja sabeu i podeu comprobar, quan ús connecteu al ONP aneu a parar directament al O’blog (Blog de l’Oriol), amb totes les coses que vaig anotant periodicament. Aquest seria el primer apartat del portal. En segon lloc trobeu un link al que s’accedeix propiament al portal, es tracta d’un Wiki (phpwiki) que uso per gestionar els meus continguts. En aquest apartat podeu trobar des de l’album de fotos, fins al meu CV, passant per estadístiques i moltes coses més. Al estar organitzat dins un wiki fa que sigui més senzill de mantenir i per tant, podeu disfrutar d’actualitzacions més periodiques d’aquesta secció. També podeu modificar el que cregueu necessari, que per això són els wikis.

A més sobre les actualitzacions de l’apartat del portal podeu obtenir més informació a la part inferior del menú dret de la pantalla principal, a més també ús podeu sindicar als RSS feeds del wiki. Després trobem un apartat anomenat Viatges, aquest apartat de fet és un link cap a dins del portal, o sigui, format wiki. Però degut al gran número de visites que té he decidit referenciar-lo a la pantalla principal.

Com a penúltim apartat hi ha eBosc la informació que hi ha aquí només és accessible des de dintre de la xarxa del carrer del bosc, ja que és informació que només té sentit pels usuaris de la xarxa local del barri. Finalment hi ha un apartat anomenat ‘sobre mi’ aquí hi podeu trobar un petit resum sobre la meva persona i una foto, en la que surto una mica lleig, per cert.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo