oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Downcenter: màquina de vending de continguts per handhelds

Reading time: 3 – 4 minutes

Downcenter és un projecte que va neixer originalment amb el nom de Tntacion. De fet, no em remontaré a explicar tota la història de la idea ja que podria ser infinita. Només us vull posar en el coneixement de que aquest I+D esta en un procés de patent a nivell europeu al meu nom dins de l’empre Intermobils I+D i que ara ha estat transferit a Inforcom Software.

downcenter.jpg

Doncs bé, molta gent em diu de què va això de Downcenter? i la meva resposta és: una màquina de vending de continguts per handhelds (telèfons mòbils, pdas, pendrive, etc) i em dieuen: us penseu guanyar la vida venent continguts per tlf mòbils? i jo els dic, doncs no… de fet la màquina té moltíssimes formes diferents de garantir la seva rentabilitat, i sónt tantes i tan bones que els continguts per telèfons mòbils els regalem.

downcenter2.jpg

SI SI! GRATIS!!! podeu anar a una màquina de Downcenter i descarregar-vos gratuïtament: melodies, logos, fondos, jocs, etc. sense pagar un duro! tampoc us penso explicar el pla de negoci que justifica això. Només us vull dir que sóm els primers d’aquest país que hem tret una tecnologia que permet regalar tota aquesta informació sense que l’SGAE s’enfadi, sense pagar 1 duro a telefónica i sense usar la xarxa GSM/GPRS. Com ho fem? molts ja us ho haureu imaginat el que fem és usar la connexió IrDA o Bluetooth del terminal per traspassar-li tota aquesta informació. Si no disposeu d’aquestes tecnologies ho sento però de moment no us podem regalar res 😉

Aquí només volia explicar una mica la novetat per convidar-vos a anar a tots plegats a donar un cop d’ull a la primera màquina de Downcenter que ja fa dues setmanes que esta funcionant a la oficina de Barcelona turisme a Plaça Catalunya. Abans de no rebre cap email dient-me que funciona en windows deixeu-me dir que això no és 100% cert!!! la màquina porta dos PCs un frontend windows i un background linux, que és el que realment fa la feina.

Com a curiositat us puc dir que estem tenint més de 300 visites per dia a la màquina i tot i que el número de descarregues de moment es baix, estem molt contents amb la rentabilitat de la màquina. Ja que no hem fet cap tipus de publicitat de la mateixa i obviament no hi ha la cultura d descarregar-se tot aquests continguts a través d’aquestes tecnologies. Parlant de tema de la publicitat, esperem que la nota de prensa que hem passat a europa-press sobre el tema doni els seus fruits aviat i us pugui posar referencies de prensa i tv on hem aparegut.

Apa a veure si algú s’anima a provar-la i em torneu el feedback del tema.

9 thoughts on “Downcenter: màquina de vending de continguts per handhelds

 1. Sense voler que t'ho prenguis malament, però sóc molt maniàtic amb aquest tema, tots els "ús" que has posat van sense accent. Repassa la diferència entre l'"ús" del verb usar i l'"us" de la segona persona del plural.

  Salut.

 2. [1]

  Moltes gràcies per les correcions, feia massa temps que ningú hem corregia les faltes en català. T'ho agraeixo i no em molesto pas 😉

 3. Es que Oriol… ningú es perfecte, per això existeixen les correccions…
  El projecte aquest del vending, trobo molt innovador, i no hi ha millor negoci que el de la venda d'informació, no si aquets de inforcom no sou tontos dels tots!!
  Si em passo per Barcelona, ja la provaré….

  p.d. el de la foto,ets tu amb perilla? tas molt guapo!!!

 4. [3]

  No sóc jo el de la foto és un company que es diu Rodrigo, de l'empresa Firelancers, que han portat el tema de la imatge de la màquina.

 5. Sense ganes d'ofendre, però això de "Tenemos la Barcelona que buscas" no quedaria molt més maco "Tenim la Barcelona que busques".

  Més econòmic i tot, si vas a buscar, que t'estalvies una lletra 😉

 6. [6]

  Estic 100% d'acord amb tu, però per desgràcia això depen del departament de marketing de BCN turisme i no pas de mi ni de la meva empresa, ho sento. 🙁

 7. howler truly an awing contentedness thanks so much for joint i leave shoot the breeze this swell internet site every azygous daylight

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo