oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Fer XML/pings

Reading time: < 1 minute

Cada cop que s’introdueix un nou article a aquest blog es fa un XML/Ping automàticament contra
Bitacoles.net, en aquest site hi ha una llista dels blogs catalans que s’ha actualitzat les últimes 24h. Això es fa mitjançant un protcol que s’anomena XML/Ping i es basa en un estàndard de comnunicació web que es diu XML/RPC. Doncs bé si el que voleu és
no només apareixer a bitacoles sinó a d’altres serveis amb més influència com Weblogs.com o d’altres, us recomano una web que ens permet fer això només omplint un parell de camps en un formular: Ping-o-Matic.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo