oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Ara resulta que no era malware?

Reading time: 1 – 2 minutes

Suposo que recordareu l’article: Malware: Quin patir!!!. Doncs avui el MSN del mateix ordinador em diu que si vull instal·lar el MSN Plus (plug-in amb funcions avançades per l’MSN). Així que es descarrega l’actualització i es posa a instal·lar la nova versió fins aquí tot normal. Fins que en el procés d’instal·lació em surt això:

msnplus.jpg

O sigui, que resulta que l’emprenyadora barra que m’apareixia al IE i que comentava en l’article anteriorment referenciat, no era d’alguna web mail intencionada, sinó del coi de MSN Plus! MALWARE CORPORATIU!!!

Pels que us pugui passar el mateix que ami, ara ja sabeu com desfer-vos d’això d’una forma més elegant que la que vaig escriure fa uns dies, simplement recordeu a dir que no voleu ajudar al MSN Plus, menjant-vos infinitat de publicitat i que s’ús instal·lin per tot arreu accessos directes de publicitat d’aquest colla de PESATS!.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo