Surto a eCuaderno 2.0!!!

Reading time: 1 – 2 minutes

Estava repassant la meva col·lecció feeds a través del bloglines i quan he vist un article d’eCuaderno que m’ha semblat interessant. Així que he seguit el link i quina ha estat la meva sorpresa quan he vist que en el feed d’eCuaderno hi havia un llista de blogs i entre la llista sortia el meu blog 😉

eCuaderno.jpg

M’ha fet molta il·lusió sortir en un blog tan important, entre això l’article on el minid també parlava de mi i que el Xavier Caballé em refència a la seva llista de links, ja és per flipar. A veure si la “timo” m’augmente el caudal de 300kbps a 512kbps perquè sinó la cosa es comença a alentir, aquest mes de moment tinc més de 500 visites per dia, quasi el doble que el que tenia fins ara. Mai m’hagués imaginat que a la gent li pogués interessar el que escric, bé si treiem els meus amics, és clar.