oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Tony Marston’s Web Site (UNIFACE, XML/XSL, PHP)

Reading time: 2 – 4 minutes

TonyPhoto.jpg

Aquest article podria semblar el típic article on es referència una altre web, doncs potser si que ho és. Ara el que cal dir és que és la WEB. Bé m’explico, doncs aquest tal Tony té una web sobre programació en PHP, ell mateix fa uns articles boníssims sobre teoria de la programació tot i que sovint amb molt exemples demostratius, no reals. M’he estat mirant algún dels manuals que té per uns projectes que tinc entre mans a la feina i és brutal.

Bàsicament podeu trobar interessant el site pels següents motius:

Uniface is Compuware’s development environment for building,
renewing and integrating the largest and most complex enterprise
applications. Offering high developer productivity and leading-edge
functionality, Uniface helps IT organizations reduce the cost of
ownership for business-critical applications and increase the return on
investment for the IT budget.

The Uniface Application Platform Suite (APS) delivers an enterprise
capable solution. It provides application development, integration,
business process management and user interface frameworks though
software products that can be used both individually, or together.

  • També té una secció d’XML/XSL on ens parla com aprofitar la potència d’aquest parell d’estàndars, des d’UNIFACE i des de PHP.
  • La secció on jo realment he trobat indispensable la web és la de PHP, dona una prespectiva de PHP molt professional, com usar una eina d’aquest tipus en un projecte de grans dimensions. De fet, aquest senyor era programador de COBOL i això es nota en tot el que fa. La rigorositat, organització dels elemens i la visió dels projectes a llarg termini, pensant en el seu manteniment, correcció d’errors, auditoria del sistema i sobre tot la bona estructuració.
  • Molt interessant comprobar com treballar amb les 3 capes amb PHP:
    • Presentation
    • Business rules
    • Data access
  • En concret val la pena que mireu com planteja que s’ha de treballar amb PHP orientat a objectes, usant XML+XSL per generar XHTML que després amb CSS es formateja. Realment em queia la baba al veure la capacitat d’en Tony.

UPDATE: he fet un mirror de les pagines en les que parla aquest article en local.

0 thoughts on “Tony Marston’s Web Site (UNIFACE, XML/XSL, PHP)

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo