oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Ernest Oriol

Reading time: < 1 minute

Aquest feed va dedicat a l’Ernest i a mi mateix una mica també, que encara no sabia que l’Ernest i jo teniem una joieria a la part de dalt del passeig de Gràcia de Barcelona i nosaltres pensant-nos que erem pobres, eh!? 🙂

ernestOriol.jpg

Més fotos

0 thoughts on “Ernest Oriol

  1. tu i jo socis i jo sense saberho, ja sabia jo q ens sortiria mes rentable això q una tenda d'informàtica

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo