oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

liferea: Lector de feeds per GNOME

Reading time: < 1 minute

Potser la característica més important de liferea és que suporta el mode offline, o sigui, que podem sindicar-nos on ens interessi i llegir els feeds sense connexió a internet des del tren. Suposo que ja sabeu perquè he trobat interessant aquest software. Tot i que de moment no he decidit abandonar el Bloglines si que hi ha algunes coses que em fan pujar la mosca a l’orella i si durant aquests propers dies les confirmo podria ser que acabes migrant a aquest lector de feeds que pel que he pogut probar avui no té gens de mala pinta malgrat encara esta una mica lluny de la seva versió estable.

liferea.jpg

One thought on “liferea: Lector de feeds per GNOME

  1. Está molt be la idea de un lector de feeds que s'executi en local, sobretot pel que comentes de poder anar "fent feina" quan estàs en offline. El que estaría millor es que en lloc de connectar directament als RDF/XML/atom de les pàgines on estàs subscrit aprofités la API de bloglines (Bloglines Web Services) i així no hauries d'anar "sincronitzant" els diferents agregadors de feeds q fasis servir (per exemple, lifera i bloglines via web directament)… no m'he explicat molt be, però suposo q pilles la idea! Bueno, si t'enteres d'algún agregador de feeds q utilitzi la API del bloglines m'ho fas saber, que llavors jo tb l'utilitzaré… i si té versio per a PocketPC millor 😉

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo