oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Operador Neutre de Catalunya

Reading time: < 1 minute

M’ha caigut a les mans a través de la llista de correu de Guifi.net un document sobre l’Operador Neutre de Catalunya, el document es titula Projecte Pla d’Acció Catalunya sense fils, descripció del projecte. Li he estat donant un cop d’ull i us recomano que si esteu interessants en alguna alternativa de wi-fi a nivell local o similar pot interessar-vos molt tot el que es preten fer. Ara com sempre tot el que promou l’administració només cal que s’acabi fent i que no es quedi tot en 4 idees molt màques mortes en papers oblidats i hores i hores perdudes de molts voluntaris.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo