oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Introducció molt interessant a del.icio.us

Reading time: < 1 minute

M’he trobat un article a XML.com a part de fer una introducció típica a què és aquest servei de bookmarking public aprofundeix una mica més en l’us de la seva API de la llibreria libxml2 concretament desde Python. Tot plegat molt interessant almenys sota el meu punt de vista.

Per altre banda us recordo que jo continuo usant SiteBar com a gestor de bookmarks multi-usuari, mutli-plataforma i multi-navegador.

One thought on “Introducció molt interessant a del.icio.us

  1. belly laugh truly an awesome complacent thanks so much for unselfish i bequeath travel to this bang-up website every single 24-hour interval

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo