oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Diferència entre un .gif transparent i un .png

Reading time: 1 – 2 minutes

Doncs jo de gràfics ni idea i menys als nivells que tocant alguns… per això tinc als amics que han fet Eng.Multimèdia, doncs d’això va l’email el Law m’ha enviat un email amb una mini-explicació de la diferència entre un .gif i .png transaparent que amb el seu permís us penjo aquí.

Lo dels png’s és facil. resulta que un gif té un canal de transparència, pero diguessim que es rollo binari, o hi ha color (amb el seu codi) o no. PNG va més enllà, pot haver color i amb una opacitat, de manera que tu pots definir uns bordes més suaus gràcies a que té una opacitat escalada i no en plan “si, no”.

El tema esta que llavors tu pots posar un damunt de qualsevol fons, pero ha de tenir un borde perquè sinó esta acorde amb el fons es veu com el cul, amb png al tenir un percentatge dopacitat queda super fi i queda bé.

One thought on “Diferència entre un .gif transparent i un .png

  1. what an astonishing internet site this is in truth great and inspiring iodin leave sure enough chat more frequently

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo