oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Visita llampec del Carles i Sopar dels Mussols

Reading time: 2 – 3 minutes

Aprofitant que el Carles havia de venir al casament de la seva germana, ahir varem dicidir quedar una colla de mussols per estar una estona amb ell aprofitant la visita llampec. La vida a Itàlia es nota que és més tranquila, ja que va començar arribant 30min tard, però bueno com que era l’amfitrió tampoc se li podia dir res. Tot seguit varem anar a sopar a la Vaca Paca i després de molta pasta i pizza com és costum amb aquest tipus de sopars ens varem dirigir al ménage à trois a fer unes copichueles.

menage.jpg

A última hora se’ns van unir el Manel, l’Ernest i un altre amic d’ells per tancar la nit i fer l’última ronda. Venien de veure el Barça vs Madrid, es veu que els de casa varen guanyar 3-0. Suposo que per això BCN estava molt tranquila, bé menys quan va acabar el partit que com podreu veure a les fotos la gent estava com boja cridant a la font de Canaletes. Sobre tot no us perdeu la retransmissió del Law Alivés desde la font de canaletes. Tot un crack el Law fent retransmissions, llàstima que varem veure poc per arribar a treure el Justo de les entranyes.

Tot i que lluny dels nostres moments de glòria liant-la pels puestus ens ho varem passar molt bé, ara només queda buscar un dia per fer el soparet de Xina. En Carles va proposar fer-lo pels vols de nadal aprofitant que ell tornarà per aquí i podriem arrodonir la festa sopant a un xinès, abans de mirar les fotos i fer una bona degustació de licors autòctons. Així que si us animeu ja podeu començar a proposar dates, tot i que ja sabem com va això a tothom li va malament tot, però algo s’haurà de fer.

0 thoughts on “Visita llampec del Carles i Sopar dels Mussols

  1. iiiieeeeeeepp!!

    cagum el cap d'un gat petit !!!
    cullons,si ens ho varem passar be, vaja que si, que els millors moments queden una mica lluny, pero s'ha de dir que ens hi varem acostar; VISCA EL BARÇA !!!

    dir que si, que hauriem de trobar un foradot, per fotre un vistasu a les foticos "de can groc", i quedar altre cop, i fotre l'animalot, no????, pero, cagum la tita del nen jesus; pas que podrem aclarir res, si no sabem quins dies ve el tabalot del carlus, no???

    ancabat, vuldria dir una cosa que hem porta pels puestus de curco, i si no la dic rabentu, "akest hiverran, fot un fred que gira la pell dels cullons", cagum tot el que es mou, ja!!!!

    au adios !!!!! ostia !!!! que hem deixo una cosa!, tu!!

    can groc, vindriem a dir que es xina, o no?
    APALA PASEULA COM PUGUEU, MUSSOLS!!!!!!!!!!

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo