oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Com funcionen/funcionem els programadors

Reading time: < 1 minute

Mai m’he considerat programador, tot i que hem passo el dia escribint linies i linies de codi, tot un misteri la contradicció, però com deia el Pujol: “Català és tot aquell qui es sent Català”, o algo així. La qüestió és que quan jo treballava al CISS, ja fa uns quants anys teniem penjat un poster a la paret i curiosament aquesta setmana m’ha arribat el típic email conyon sobre programadors i/o informàtics i hi anava adjuntada una imatge amb el mateix poster. Així que no he pogut evitar penjar-lo aquí:

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo