oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Estadístiques de browsers

Reading time: < 1 minute

Us presento un interessantissim link per a que sapigueu quines son les tendències en l’ús de navegació de usuaris. Aqui podreu veure tant usos com navegadors, sistemes operatius, resolució de pantalla, i profunditat de colors. Sens dubte es una informació supernecessària per a sapiguer amb quin espai comptem per a dissenyar un website (o qualsevol aplicació per a desktop).

Link: http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo