oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

dir2ogg de MP3,MP4 i WAV a OGG

Reading time: < 1 minute

dir2ogg: Un script fet en python que ens permet convertir formats d’audio de: MP3, M4A, i WAV a OGG. És important destacar que manté els ID3 tags que puguin tenir els fitxers. Requereix oggenc (part of the vorbis-tools package) i mpg123 (or mpg321 with the appropriate symlink).

0 thoughts on “dir2ogg de MP3,MP4 i WAV a OGG

  1. Bones,
    Estava buscant info sobre aquest tema i he parat aquí. M'agrada el blog, està currat.

    Tan sols voldria afegir que dir2ogg s'executa a la terminal ficant-li la ordre dir2ogg seguida de la ruta de l'arxiu mp3 / wma / m4a / wav. També pots dir-li que converteixi tots els mp3 d'una carpeta, o els que vulguis tu escribint una expressió regular. Trobareu més informació a la pàgina oficial de dir2ogg.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo