oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Manuals i tutorials de GNOME/Gtk i KDE/Qt

Reading time: < 1 minute

Alguns links sobre manuals de les dues plataformes gràfiques per excel·lència de linux. Segur que n’hi ha molt més i a més amb el tema de Mono no és el tema que més esta de moda aprendre a programar en llenguatges natius d’aquest tipus, però no esta mai de més tenir-ne quatre idees per depurar errors sobre tot.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo