oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Aquest mes cada dia almenys un post…

Reading time: 1 – 2 minutes

Em sembla que és el primer mes des de que tinc el blog, i d’això ja fa 4 anys, que he escrit cada dia almenys un post. Si voleu repassar-los podeu consultar l’arxiu. Ja us aviso que el mes que vé això serà impossible perquè començaré el mes aprofitant el pont anant a Toralla, encara no sé si esquiaré però en principi aquesta és la idea, tot i que no me’n moro de ganes. Potser aprofitaré per fer una mica de treking cosa de la que en tinc més ganes.

Apa doncs, no em despedeixo sense apuntar que aquest mes he tingut una mitja de més de 500 usuaris per dia que han consultat el blog, tot un RÉCORD. Realment em teniu sorprés, positivament, és clar. Només dir-vos que sóc conscient dels problemes de velocitat que té el site i que en la mesura del meu temps i del possible hi intentaré posar remei, ja que els timofónicos no sembla que em vulguin duplicar l’ADSL a 4Mb/512k de moment :'(

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo