oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Pin-Up Toons: dibuixos de noies guapíssims

Reading time: < 1 minute

Pin-Up Toons: Tot navegant m’he topat amb una web on hi ha dibuixos de noies imaginaries. Les trobo guapíssimes, la veritat és que mai m’han agradat ni els còmics ni he estat fan d’aquest tipus d’art. Però aquesta web m’ha fascinat i no he pogut evitar mirar detingudament toes les galeries que té ja que m’han semblat guapíssimes. MOLT RECOMENABLE.

dibuix.jpg

L’artista en qüestió es diu Rion Vernons, i he capturat tot el treball publicat en la web per poder-lo veure millor si vosaltres ho voleu mirar podeu connectar a l’album de fotos.

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo