oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Acusat d’espionatge per entrar a la xarxa informàtica d’una empresa de les Franqueses

Reading time: 1 – 2 minutes

He usat el mateix titular que han fet servir al Vallès Digital. Nano: ETS UN CAMPIÓ!

La cosa segons el diari citat anteriorment va anar així:

Els Mossos d’Esquadra han detingut Miguel B.T., de 36 anys, acusat d’haver entrat en la xarxa informàtica d’una empresa. El detingut es va presentar a l’empresa de les Franqueses per oferir els seus serveis en matèria de seguretat informàtica amb un ordinador protátil amb el qual va demostrar que havia aconseguit informació de fitxers i documents privats emmagatzemats en la xarxa informàtica de l’empresa. El detingut hauria accedit a aquesta informació a través d’una xarxa “wireless”. Els Mossos determinaran ara si l’objectiu final de l’accés il·lícit i la posterior demostració es va fer amb la intenció de posar en alerta a l’empresa o si existia un interès comercial.

0 thoughts on “Acusat d’espionatge per entrar a la xarxa informàtica d’una empresa de les Franqueses

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo